banner-picture

У Львові продали з аукціону першу від початку війни земельну ділянку

21 квітня 2022 року у Львові продали з аукціону першу від початку війни земельну ділянку, поповнивши бюджет міста.
https://sale.e-somgiz.com/landSell-english/procedu...
Перший земельний аукціон в умовах воєнного стану відбувся. Насамперед, це плюс 5 млн 223 тисячі до міського бюджету. Продаж земельної ділянки у власність площею 0,6407 га, кадастровий номер: 4610137200:08:012:0105, що розташована у м. Львів, вул. Бескидська. Цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
Вітаємо переможця електронних земельних торгів, який зареєстрований на електронному майданчику ПП "Фірма "СОМГІЗ".
Бажаєте прийняти участь у електронних земельних торгах - реєструйтеся на нашому електронному майданчику ПП Фірма "СОМГІЗ": https://sale.e-somgiz.com/procedures/index
Запрошуємо організаторів, що планують виставити до продажу на електронних торгах та всіх бажаючих взяти участь в електронних земельних торгах реєструватися на електронному майданчику ПП "Фірма "СОМГІЗ".
Приватне підприємство "Фірма "СОМГІЗ" є лідером на ринку майна та земельних торгів у формі аукціону. Ми професіонали своєї справи з досвідом роботи майже 28 років. Надаємо повний юридичний супровід всіх аукціонних процесів.

Поділитися: