banner-picture

Прозорро.Продажі проходять процес перетворення з державного підприємства на приватне акціонерне товариство

11.02.2022

Прозорро.Продажі проходять процес перетворення з державного підприємства на приватне акціонерне товариство.

Відповідне рішення затверджене Наказом Міністерства економіки №235 від 3 лютого 2022 року, яким також створено Комісію з реорганізації (перетворення) ДП “Прозорро.Продажі”.

Запис про відповідне рішення з перетворення внесено до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (ЄДР) внесено 8 лютого 2022 року.

Після реорганізації та проведення всіх реєстраційних дій, передбачених законодавством новостворене приватне акціонерне товариство “Прозорро.Продажі” буде правонаступником усіх прав та обов’язків ДП “Прозорро.Продажі”.

Нагадаємо, ДП “Прозорро.Продажі” та ДП “Прозорро” — це два різні державні підприємства, які побудовані на принципах сім’ї Прозорро “усі бачать усе”, але адмініструють та розвивають різні електронні системи. ДП “Прозорро.Продажі” — для продажу державного та комунального майна на онлайн-аукціонах, ДП “Прозорро” — для проведення тендерів на закупівлю товарів, робіт і послуг державними установами. Обидва ДП підпорядковуються Міністерству економіки.

Поділитися: